Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Dollar Car Rental in Haarlem

Haarlem, een stad met zoveel geschiedenis, moderne en oude architectuur, bijzondere musea, stille hofjes, knusse winkelstraten, gezellige cafés en pleinen met terrassen.

Haarlem is een prima uitvalsbasis om trips te maken. Huur een auto in Haarlem en rij in 20 minuten naar het strand Van Zandvoort of Bloemendaal. Den Haag ontdekken? Stap in je huurauro en via de A4 zit je in 50 minuten in de regeringshoofdstad.

Milieu en duurzaam rijden zijn elementen waar we bij Dollar Car Rental in Haarlem op gefocust zijn. Ons wagenpark biedt dan ook EV’s van diverse merken, hybride modellen en zuinige brandstofauto’s in diverse uitvoeringen.

Onze huurauto’s hebben de nieuwste veiligheidstechnologie aan boord, zodat jij en je passagiers veilig en comfortabel op je bestemming aankomen.

Dollar Car Rental in Haarlem je betrouwbare partner voor mobiliteit op maat!

Haarlem - Dollar Car Rental

iconAutoverhuur locaties in Haarlem

1 autoverhuur locatie gevonden in Haarlem

 • icon
 • icon
1 Autoverhuur bij HERTZ HAARLEM AMSN04 in Haarlem - Dollar car rental

HERTZ HAARLEM AMSN04

 • map icon A. HOFMANWEG 55 HAARLEM 2031 BH
 • time icon Mo-Fr 0830-1630, Sa-Su Closed
 • call icon 023 2024560

De Haarlemse binnenstad ontdekken, winkelen, bezienswaardigheden bekijken, Haarlem vanaf de Spaarne verkennen, terrasje pakken en meer. Allemaal activiteiten waarbij je de huurauto in Haarlem even aan de kant zet. Maar waar?

 •   Parkeergarage Raaks – Haarlem centrum – (2011 VB)

            Betaald parkeren – 960 plekken - elektrische laadpunten – 24/7

            Naast de Jopenkerk (bierbrouwerij) en op loopafstand van onder meer de musea Verwey, Frans Hals en Teylers.

 •  Parkeergarage de Kamp – centrum van Haarlem - (2011 DV)

          Betaald parkeren - 395 plekken - elektrische laadpunten – 24/7

          Niet ver verwijderd van de Grote Markt en de Dakkas.

Haarlem in grotendeels binnen de bebouwde kom 30 km zones ingevoerd om de verkeersveiligheid voor kinderen, ouders, fietsers en zelfs automobilisten te verbeteren.. De zones van 30 km zijn duidelijk te herkennen door de 30 km verkeersborden. Oppassen geblazen tijdens het besturen van je huurauto in Haarlem.

 • In de binnenstad en woongebieden: maximumsnelheid 30 km/u.
 • Voor de randwegen rondom Haarlem: maximale snelheid 100 km/u. Maar het is wel even opletten, want er zijn ook wegen en weggedeeltes met een maximumsnelheid van 80 km/u, 70 km/u en 50 km/u (binnen de bebouwde kom).

 • De N200 (west) vanaf Zandvoort, Overveen naar het station van Haarlem.
 • De Oostweg is een toegangsweg naar het centrum en loopt vanaf Station Spaarnwoude via het industrieterrein naar de Spaarndamseweg en leidt naar de N/A208.
 • A200 autosnelweg die Haarlem met Amsterdam verbindt. De A200 loopt via het knooppunt Rottepolderplein waar het kruist met de A9 richting Schiphol, Den Haag, Utrecht.

Haarlem, de beste winkelstad van Nederland, staat ook te boek als drukste filestad van Nederland. Hieronder volgen een aantal drukke fileknooppunten:

 • Prinsenbrug (brug over de Spaarne)
 • Knooppunt Rottepolderplein en aansluitende wegen: N205 richting Haarlem-Zuid en N200 richting Halfweg, Amsterdam
 • Tip: ga heel vroeg op pad voor zeven uur of pas na negen uur (ochtendspits) de weg op en vertrek ‘s middags voor vier uur of na zes uur ‘s avonds.

Huur een auto in Haarlem bij Dollar Car Rental en tuf naar het kleinste en oudste stadje in West-Friesland: Medemblik. Loop door de verschillende haventjes, verborgen hofjes, ontdek het Kasteel Radboud, de stoomtram en de Oude Bakkerij.

 • Afstand Haarlem – Medemblik: 73 km. Reistijd: ongeveer 50 minuten.
 • Rij richting Rozenhagenbrug (N200) en volg de borden A9 Utrecht -> bij knooppunt Raasdorp volg de borden A5 Zaanstad -> voeg in op de A10 -> links aanhouden   richting  A8.
 • Bij knooppunt Zaandam volg de borden Leeuwarden/A7 -> neem afslag 11-Medemblik naar N239 -> volg de N239 -> N240/Medemblik.

Een mustsee is het Frans Hals Museum met ‘s werelds grootste collectie schilderijen van Frans Hals. In dit museum is niet alleen kunst van de oude meesters uit de 16e en 17e eeuw te bewonderen, maar ook werken van moderne schilders zoals Piet Mondriaan en Charley Toorop.

 • Het museum heeft twee locaties in de oude binnenstad van Haarlem: Groot Heiligland 62 en de Grote Markt 16.
 • Parkeren: parkeergarage Appelaar, (2011 HA Haarlem).
 • Even de ongerepte natuur opzoeken? Dan is het Nationaal Park Zuid-Kennemerland dé plek waar je moet zijn. Laat de drukte van de stad achter je en dwaal door de eindeloze stuifduinen en valleien.
 • Adres: Zeeweg 12, 2051 EC Overveen
 • Volg de Westelijke Randweg (N208), neem afslag Bloemendaal -> rij naar de Zeeweg N200 en parkeer de auto van autoverhuur in Haarlem op het parkeerterrein Koevlak betaald parkeren). 
 • Museum Dolhuys is geen doorsnee museum. In het Museum van de Geest | Dolhuys draait alles om de mens. Wat leeft er nu precies in jouw geest of in de geest van de andere persoon. Ga op ontdekkingsreis, raak geïnspireerd en…

Adres: Museum van de Geest | Dolhuys, Schotersingel 2, 2021 GE Haarlem.

 • Parkeren kan niet bij het museum. Dichtstbijzijnde parkeergarage op 10 min. lopen: Cronjé, (2023 JG Haarlem.

Nog nooit aan kitesurfen gedaan? Nu kan het bij Moana Kitesurfschool in Zandvoort. Geen zin in kiten, je kunt er ook leren suppen en surfen. De kitesurfschool is op het Zuidstrand naast strandpaviljoen Fosfor te vinden. 

Rijd vanuit Haarlem via de N200 naar Zandvoort.

Volg de borden voor parkeerterrein De Zuid, Ingenieur G. Friedhoffplein 15, 2042 BN Zandvoort. Het beste is om aan het einde van terrein te parkeren omdat je ook nog een stukje door de duinen moet lopen.

 • Dol op cocktails en zelf willen mixen? Kom alles te weten en maak de perfecte bloody mary, of een tongstrelende mocktail. Schrijf je in voor een cocktail- en mocktailworkshop bij Bar Wigbolt aan de Smedestraat 41 in Haarlem, en leer alle ins en outs over shaken, mixen, afmeten, snijden en meer.
 • Een middagje het water op. Vaar over de Spaarne met een elektrische sloep van Greenjoy Haarlem, tel. 085-4019555.

Reserveren kan alleen online. Na de boeking, ligt de sloep op je te wachten op de Leidsevaart (navigatie-adres: Oranjekade 41, 2011 VD Haarlem) direct achter de Stadsschouwburg in het centrum van Haarlem.

Parkeren: parkeergarages Houtplein, (2012 DJ Haarlem) en Raaks, (2011 VB Haarlem). De garages liggen op 10 minuten loopafstand van de sloeplocatie.

Haarlem is niet voor niets dé winkelstad van Nederland.

 • Op zoek naar iets speciaals, vintage, snuisterijen, delicatessen, curiosa en niet alledaagse spulletjes, dan zijn de Gouden 7 Straatjes bij de Grote Markt een echt winkelparadijsje.
 • Dollar Car Rental in Haarlem heeft nog een aanrader voor je. Ga naar de Generaal Cronjéstraat in Haarlem-Noord met ruim 150 winkels en trendy eetgelegenheden voor plezierig shoppen (deels overdekt).
 • Je EV parkeer je moeiteloos in Parkeergarage Cronjé, Kleverlaan 12, 2023 JG Haarlem.
 • Zin in een visje of op zoek naar boerenproducten?

Op maandag en zaterdag staat van 09.00 tot 16.00 uur de warenmarkt op de Grote Markt voor verse producten zoals vis, fruit, bloemen, stoffen, lekkernijen, kleding en meer.

De Boerenmarkt voor biologische en streekproducten wordt op vrijdagen van 09.00 tot 17.00 uur op de Botermarkt gehouden.

Haarlem is niet alleen overdag een bruisende stad, maar ook ‘s avonds is er volop leven in de brouwerij om te stappen of simpelweg van een etentje of drankje te genieten.

 • Dollar Car Rental in Haarlem heeft een adresje voor je. Als live muziek jouw ding is, stap dan zeker het swingende Café Stiel’s in de Smedestraat binnen. Er is dagelijks live muziek met op maandagen jamsessies.
 • Culinaire lekkernijen met zeelucht combineren? Republiek in Bloemendaal is ‘the place to be’. Pak je huurauto van autoverhuur in Haarlem sta ongeveer 15 minuten later aan het strand van Bloemendaal.

Adres: Republiek, Zeeweg 94, BLM 1, 2051 EC Overveen

Parkeren: parking Zeeweg 84.

Veelgestelde vragen

Staan er flitspalen in Haarlem?

Ja, ze staan o.a. op de Schipholweg/de N205 bij de kruising Amerikaweg – Prins Bernhardlaan, een van de drukste kruispunten in Haarlem, de Fonteinlaan/de N205 en de Dreef.

Hoe zit het met de batterijstatus bij het rijden in een elektrische auto in Haarlem?

Probeer ervoor te zorgen dat de batterij tussen de 20-80% gevuld blijft. Het niveau mag niet onder de 10% komen, want hierdoor kan de batterij worden beschadigd. Het beste wat je kunt doen, is bij het parkeren je elektrische huurauto te laden.

Wat moet ik doen bij een bumperklever in Haarlem?

Als de verkeerssituatie dit toelaat, ga rechts rijden en laat de bumperklever passeren. Ga niet plotseling op je rem staan, dan kun je jezelf en anderen in gevraar brengen.

Hoe vermijd ik files of druk verkeer in Haarlem?

Ga tijdens de spits niet rijden, ga eerder of later weg. De avondspits is vaak drukker dan de ochtendspits. Gebruik een navigatie-app, je krijgt hiermee actuele verkeersinformatie en een nieuwe route die wellicht sneller is.

Heeft Haarlem veel openbare laadpalen?

Ja, door de hele stad staan publieke oplaadpunten, zoals in parkeergarages, bij horecagelegenheden en winkelcentra. Check o.a. Chargemap of Shell Recharge-app voor de locaties.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Dollar haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.