Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Kies een Auto van een Merk naar Jouw Voorkeur

Ontdek een uitgebreide selectie automerken en modellen.

hub

Voor elke voorkeur en behoefte een passend merk

Bij Dollar Car Rental begrijpen we dat elke reis uniek is, en daarom bieden we diverse auto’s aan om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare gezinsauto of een sportieve wagen voor een avontuurlijke rit, we hebben een passend merk voor elke voorkeur en behoefte

explore our Mini fleet

Welk automerk kies jij?

Ontdek de verschillende automerken van Dollar Car Rental en kies degene die het beste aansluit bij jouw rijstijl en wensen.

  • Toyota: Toyota staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met een Toyota huur je een auto die niet alleen comfortabel is, maar ook efficiënt en veilig, waardoor elke rit een aangename ervaring is.
  • Ford: Ford biedt een breed scala aan auto’s, van compacte stadsauto’s tot ruime SUV’s. Met een Ford huur je een auto met geavanceerde technologieën en innovatieve functies die het rijden comfortabel en plezierig maken.
  • Volkswagen: Volkswagen staat bekend om zijn iconische ontwerpen en uitstekende prestaties. Met een Volkswagen huur je een auto die zowel stijlvol als praktisch is, ideaal voor zowel zakelijke als recreatieve doeleinden.
  • Nissan: Nissan biedt een diverse selectie van auto’s, van compacte hatchbacks tot luxe sedans. Met een Nissan huur je een auto met geavanceerde veiligheidsfuncties en comfortabele interieurs, waardoor elke rit een genot wordt.
  • Kia: Kia staat bekend om zijn moderne en betaalbare auto’s. Met een Kia huur je een auto met een eigentijds design en geavanceerde technologieën, perfect voor dagelijkse ritten en lange reizen.

Bij Dollar Car Rental streven we ernaar om je de beste rijervaring te bieden, ongeacht welk automerk je kiest en waar je ook naartoe gaat.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Dollar haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.