Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Dollar Car Rental in Deventer

Deventer, ook wel bekend als de Koekstad, staat bekend om enkele opvallende bezienswaardigheden, waaronder het Stadhuis, het Havenkwartier en het Bergkwartier met zijn gezellige straatjes en diverse eetgelegenheden.

Met auto huren Deventer kun je een ontspannend dagje uit plannen, zoals een bezoek aan Park de Hoge Veluwe of het bewonderen van Zutphen, de Torenstad, met zijn rijke historische achtergrond.

Bij Dollar Car Rental in Deventer, Nederland, streven we ernaar om het milieu en de natuur te respecteren. Daarom bieden wij naast benzineauto's ook elektrische en hybride modellen in ons wagenpark.

Onze voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van veiligheid en communicatie, en ze zijn ontworpen met het oog op comfort voor jou en je medepassagiers.

Kies voor Dollar en geniet zorgeloos van je rit.

Deventer - Dollar Car Rental

iconAutoverhuur locaties in Deventer

1 autoverhuur locatie gevonden in Deventer

 • icon
 • icon
1 Autoverhuur bij DEVENTER FA BULTMAN AMSE02 in Deventer - Dollar car rental

DEVENTER FA BULTMAN AMSE02

 • map icon HANZEWEG 52 7418AT DEVENTER
 • time icon Mo-Fr 0800-1700, Sa 0800-1000, Su Closed
 • call icon 0570 500888

Als je wilt winkelen, ontspannen op een terrasje, een museum bezoeken, of gewoon wilt genieten van de sfeer van Deventer, dan heb je in elk geval een veilige parkeerplaats voor je Deventer huurauto nodig.

 • Parkeergarage Q-Park de Boreel (7411 EH)

         Betaald parkeren - 670 plekken - elektrische oplaadpunten

         Midden in de binnenstad, op loopafstand van de schouwburg

 • Parkeergarage Centrumgarage Deventer (7411 TC)

         Betaald parkeren - 575 plekken - elektrische oplaadpunten

         Centraal gelegen in de binnenstad tussen winkeltjes en hippe cafés.

Deventer heeft de snelheidslimiet op bepaalde wegen en straten verlaagd van 50 kilometer per uur naar 30 kilometer per uur. Deze beperking wordt aangegeven door verkeersborden die een 30 km-zone aanduiden. Het is daarom van groot belang om extra op te letten om geen boete te riskeren met je huurauto in Deventer.

 • In de binnenstad en woonwijken varieert de maximumsnelheid van 50 km/u tot 30 km/u.
 • Op de snelwegen rondom Deventer geldt een maximumsnelheid van 100 km/u.

 • De N348 doorkruist Deventer en vormt een verbindingsweg tussen Zutphen aan de ene kant en Raalte aan de andere kant.
 • De N337 is een andere belangrijke weg Deventer doorkruist en de verbinding vormt tussen de Koekstad en Zwolle.
 • De N344 vormt de derde belangrijke verkeersroute en is de oude verbindingsweg tussen Apeldoorn en Deventer. De provinciale weg komt via Steenenkamer Deventer binnen.

Net als andere middelgrote plaatsen heeft Deventer te maken met zowel een ochtend- als avondspits, waarbij vooral de toegangswegen file kunnen veroorzaken. Houd rekening met filevorming bij de volgende wegen:

 • De Singel die dwars door de binnenstad loopt;
 • De Ceintuurbaan waar de N337 op uitkomt;
 • De N344 die door Colmschate Deventer loopt.
 • Tip: vermijd de ochtendspits van 07:00 – 09:00 uur en de avondspits van 16:00 – 18:00 uur.

Met een huurauto van Dollar in Deventer heb je de vrijheid om zelf Amersfoort te verkennen, de ruim 500 rijksmonumenten te bewonderen of een bezoek te brengen aan de diverse horecagelegenheden.

 • Afstand Deventer – Amersfoort:  65 km. Reistijd: ca. 50 min.
 • Rij via de Zutphenseweg en Deventerweg naar de A1 richting Apeldoorn/Amsterdam – Neem de A12
 • Bij knooppunt Hoevelaken volg je de A28 richting Amersfoort/Utrecht

Dollar Car Rental in Deventer heeft een drietal highlights bij elkaar gezet die je echt niet mag missen met een huurauto in Deventer.

 • Speelgoedmuseum Deventer, de grootste speelgoedcollectie van Nederland met onder andere poppen, treinen, mechanisch speelgoed, bordspellen en meer. Verbaas je over mooi, raar, innovatief speelgoed, waarmee kinderen in de afgelopen eeuwen speelden.

         Het speelgoedmuseum Deventer is gevestigd in twee koopmanshuizen die als rijksmonumenten zijn aangemerkt.

         Adres: Brink 47, 7411 BV Deventer

         Je huurauto Deventer veilig parkeren kan in parkeergarage de Brink (7411 BL Deventer) onder de Wilhelminabrug.

         Loopafstand Speelgoedmuseum: ca. 5 minuten.

 • Interesse in de geschiedenis van Deventer, één van de oudste Nederlandse steden?

         Bezoek het Museum De Waag, waar je in vogelvlucht meer te weten komt over de geschiedenis van Deventer en de eeuwenoude collectie kunt bewonderen, bestaande uit onder andere schilderijen, tekeningen, gebruiksvoorwerpen en bouwkundige objecten.

        Vergeet niet de replica van de koperen valsemuntersketel te spotten. Waarin de fraudeur levend in de kokende olie werd gekookt.

        Adres: Brink 56, 7411 BV Deventer

        Zie bovenstaande parkeerlocatie voor het parkeren van je Deventer huurauto.

 • Breng een bezoekje aan de Lebuïnuskerk of Grote Kerk aan het Grote Kerkhof die op de lijst van UNESCO-monumenten staat. Het bouwen van deze gotische hallenkerk duurde 75 jaar. Oorspronkelijk stond de kerk vol met heiligbeelden en muurschilderingen, maar deze werden vernietigd toen de katholieke kerk in handen kwam van de calvinisten.
 • Maak een stadswandeling: begin op de Brink waar verschillende cafés en musea zijn met de beroemde Wilhelminafontein in het midden. Maak een tussenstop bij Talamini, de langste ijssalon ter wereld, voor een heerlijk ijsje, of bezoek de koekwinkel van JB Bussink en proef de befaamde ontbijtkoek.
 • Huur een auto bij Dollar Car Rental in Deventer en trek de natuur in, struin door de uiterwaarden van de IJsselvallei. De IJsselvallei ligt tussen de Veluwe en het Sallandse Heuvelgebied.

         Spot vogels zoals de braamsluiper en boompieper.

         Ontdek planten zoals de kattenstaart en muurpeper.

         Beklim de uitkijktoren en geniet van het weidse landschap.

Route vanaf binnenstad Deventer: neem de Singel -> vervolg over de Zwolseweg naar de N337 -> volg de N337 naar de Koetsweg in Olst -> sla linksaf naar de Koetsweg -> Rijksstraatweg 109, 8121 SR Olst. (Afstand 15 km, reistijd 15 min.)

 • Autohuur Deventer heeft een derde hotspot geselecteerd, namelijk de Bolwerkersmolen, maak een uitstapje naar de houtzaagmolen. Verdiep je in de complexe wereld van aandrijvingssystemen en het samenspel van raderen en tandwielen in een traditionele molen.

Adres: Bolwerksweg 6, 7419 AA Deventer.

Route vanaf De Brink: rij naar de Zandpoort -> volg de Emmastraat -> rij de Rijksstraatweg/N344 op -> Hoge Worp -> slarechtsaf naar de Bolwerksweg.

 • Historische binnenstad: Als je op zoek bent naar vintage items, speciaalzaken en boetiekjes in Deventer, dan is de Grote en Kleine Overstraat de place to be. Hier kun je op een gezellige manier winkelen en unieke cadeautjes vinden, terwijl je inspiratie opdoet in deze sfeervolle straten van de historische binnenstad.

         Shop vooral in de Walstraat waar de Oude Mosterdfabriek, een overdekte markt, met diverse soorten lekkernijen zit.

 • Wij, bij Dollar Car Rental in Deventer zijn dol op slenteren over de markt om een bos bloemen, verse vis te kopen en andere dagelijkse boodschappen te doen. Dit kan simpel op de Deventer warenmarkt.

De grote warenmarkt in Deventer wordt op vrijdag van 08.00-13.00 uur en op zaterdag van 09.00-17.00 uur op het centrumplein De Brink gehouden.

Het hele jaar door worden er verschillende jaarmarkten georganiseerd, en Deventer staat van oudsher bekend als een echte marktstad.

Veelgestelde vragen

Zijn er verkeersborden die uniek zijn voor Deventer?

Deventer gebruikt dezelfde verkeersborden als andere Nederlandse steden en gemeenten.

Hoe moet ik rijden in de slecht verlichte gebieden van Deventer?

Rij langzamer, gebruik dimlichten en wees extra alert in slecht verlichte gebieden van Deventer.

Zijn er speciale EV-parkeerplaatsen in Deventer?

Ja, in Deventer zijn er speciale parkeerplaatsen met laadvoorzieningen voor elektrische voertuigen. Raadpleeg https://www.deventer.nl/laadpalen voor meer informatie.

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd bij benzinestations in Deventer?

Bij benzinestations in Deventer worden doorgaans contant geld, debit- en creditcards, brandstofpassen, mobiele apps, tankkaarten en contactloze betalingen geaccepteerd.

Op welke momenten van de dag rijden de meeste vrachtwagens op de weg in Deventer?

De meeste vrachtwagens op de weg zijn over het algemeen te vinden tijdens de spitsuren en de normale werkdagen.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Dollar haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.