Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Dollar Car Rental Zwolle

Zeg je Zwolle, dan denk je aan een historische Hanzestad met iconische bezienswaardigheden zoals de Peperbus, de Sassenstraat & Sassenpoort, en het boeiende Bonami SpelComputermuseum.

Een auto huren Zwolle is niet alleen handig om de stad te verkennen, maar biedt ook de mogelijkheid voor uitstapjes naar plaatsen zoals Giethoorn, waar je zelf een boot kunt huren of kunt suppen op de Dorpsgracht.

Bij Dollar Car Rental in Zwolle, Nederland, kun je kiezen uit een assortiment van benzineauto's, elektrische auto's en hybride modellen, omdat duurzaamheid een belangrijk onderdeel is van onze missie. Onze voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste technologie voor veiligheid en communicatie, en zijn gericht op het bieden van comfort voor jou en je medepassagiers.

Huur je auto bij Dollar en ontdek Zwolle in alle vrijheid!

iconAutoverhuur locaties in Zwolle

1 autoverhuur locatie gevonden in Zwolle

 • icon
 • icon
1 map marker

ZWOLLE FA BULTMAN ENSC01

 • map icon MARSWEG 29 8013 PD ZWOLLE
 • time icon Mo-Fr 0800-1700, Sa 0800-1000, Su Closed
 • call icon 038 4540460

Als je op ontdekkingstocht gaat in Zwolle, wilt gaan winkelen, of gewoon door de gezellige straatjes wilt slenteren, is het handig om te weten waar je je Zwolle huurauto kunt parkeren.

 • Parkeergarage Maagjesbolwerk (8011 LL)

         Betaald parkeren - 453 plekken - elektrische oplaadpunten – westkant van de binnenstad

         Op loopafstand van onder meer het centrum en museum de Fundatie.

 • Parkeergarage Centrum (8011 AP)

        Betaald parkeren - 323 plekken - elektrische oplaadpunten – net aan de rand van de binnenstad

        Op loopafstand van het centrum.

Zwolle heeft in de binnenstad en woonwijken de maximumsnelheid verlaagd van 50 km/u naar 30 km/u, met het oog op verkeersveiligheid. Houd goed rekening met deze snelheidslimiet wanneer je met je huurauto Zwolle rijdt, aangezien er flitspalen op bepaalde trajecten zijn geplaatst.

 • In de binnenstad en woonwijken is de maximumsnelheid 30 km/u
 • Op de ringweg Zwolle geldt een maximumsnelheid van 80 km/u, maar op bepaalde trajecten is de maximumsnelheid 70 km/u of zelfs 50 km/u.

 • De ringweg van Zwolle, waar de N337 vanuit Deventer aansluit en later overgaat in de IJsselallee, is een van de belangrijkste toegangswegen die naar het centrum van Zwolle leidt.
 • De N35 die overgaat in de Ceintuurbaan is ook een drukke toegangsweg.
 • De N331 is de derde belangrijke weg en verbindt de A28 met Zwolle.

Net als in veel grote steden kan Zwolle ook te maken krijgen met verkeersopstoppingen. Files kunnen voorkomen op de volgende wegen:

 • IJsselallee (Zwolle-Zuid) naar het centrum;
 • De N35 (ringweg) die overgaat in de Ceintuurbaanade in Zwolle;
 • De N331 die de verbinding vormt tussen de A28 en Zwolle-Zuid.
 • Een handige tip van Autoverhuur Zwolle: probeer voor 07:00 uur of na 09:00 uur naar je bestemming te rijden om de verkeersdrukte te vermijden. Wat betreft de avondspits, deze vindt plaats tussen 16:00 en 18:00 uur.

Met een huurauto van Dollar kun je ook een uitstapje maken naar Arnhem, dat natuurlijk bekend staat om de trolleybussen, het sportcomplex Papendal en populaire bezienswaardigheden zoals Burgers' Zoo en het Openluchtmuseum met de Canon van Nederland.

 • Afstand Zwolle – Arnhem: 67 km met een reistijd van ca. 50 min.
 • Rij Zwolle uit en volg de borden naar de A28 richting Kampen/Amersfoort/Apeldoorn
 • Voeg bij Knooppunt Hattemerbroek in op de A50 richting Arnhem/Apeldoorn
 • Volg de borden richting Arnhem Centrum

Met Dollar Car Rental in Zwolle ben je mobiel en zie je meer van het prachtige Zwolle en de omgeving. Huur een auto in Zwolle en beleef en doe meer!

 • Het Herman Brood Museum heeft een uitgebreide collectie items van de zanger/kunstenaar, waaronder nooit eerder gepubliceerde foto's, beschilderde gitaren, gedichten en schildersmaterialen. Het is een unieke gelegenheid om het werk en het leven van deze veelzijdige artiest te ontdekken.

       Adres: Blijmarkt 21, 8011 ND Zwolle. (Tegenover Museum de Fundatie)

       Je Zwolle huurauto parkeer je makkelijk in de parkeergarage Q-Park Maagjesbolwerk, (8011 LL Zwolle).

       Loopafstand Herman Brood Museum: ca. 5 minuten

 • Als je een liefhebber bent van beeldende kunst, is Museum de Fundatie zeker een bezoek waard. De collecties en tentoonstellingen zijn te bewonderen op twee locaties: in Zwolle en Kasteel het Nijenhuis met een prachtige beeldentuin bij Heino.

       Adres: Blijmarkt 20, 8011 NE Zwolle

       Zie bovenstaande parkeergarage Q-Park Maagjesbolwerk voor de parkeerlocatie.

       Adres: Kasteel het Nijenhuis, ‘t Nijenhuis 10, 8131 RD Heino/Wijhe

       Route vanaf Museum de Fundatie: rij naar de Koestraat/Sassenstraat -> sla rechtsaf Wilhelminasingel -> vervolg weg naar Groot Wezenland -> volg de borden Heino N35 -> rij de Ceintuurbaan op/N35 -> Heino, Het Nijenhuis, (gratis parkeren).

 • Een bezoek aan het Academiehuis Grote Kerk Zwolle is een must. Het is het grootste rijksmonument in Zwolle en herbergt indrukwekkende muur- en gewelfschilderingen, een imposante preekstoel en een fenomenaal Schnitgerorgel. Verrijk je kennis en laat je inspireren door deze monumentale museumkerk.

       Adres: Grote Markt 18, 8011 LW Zwolle.

 • Het beklimmen van de Peperbus in Zwolle is absoluut een must voor elke bezoeker. Zet je beste beentje voor en beklim de 236 traptreden van de Onze-Lieve-Vrouwetoren. Je inspanningen worden beloond met een adembenemend uitzicht over Zwolle.

       Adres: Ossenmarkt 42, 8011 MS Zwolle

 • Aanrader van Dollar Car Rental in Zwolle: rij met autohuur Zwolle in een kwartiertje naar het gezellige Hanzestadje Hattem.

       Beleef de rijke cultuur in het Anton Pieck Museum, wandel door de gezellige straatjes, breng een bezoek aan het Bakkerijmuseum, maak een ontspannende wandeling langs de stadswal van Hattem en bewonder de Windkorenmolen 'De Fortuin'.

       Route vanaf Zwolle: volg de borden naar de A28 richting Kampen -> voeg in op de A28 -> houd rechts aan bij knooppunt Hattemerbroek -> volg de borden A50 Arnhem -> neem afslag 30-Hattem.

       Houd er rekening mee dat de binnenstad van Hattem autoluw is. Je kunt je auto van Dollar Car Rental in Zwolle gratis parkeren op parkeerterrein P1 Centrum 'Jachthaven' en P2 Centrum 'De Bleek'.

 • Ontdek Zwolle vanaf het water met een kano, waterfiets, sup of een sloep bij Hiawatha Actief. Vaar over de stadsgrachten, kies voor de korte vaarroute of de langere via het Almelose Kanaal.    

       Adres: Potgietersingel, 8011 NA Zwolle.

       Parkeer je huurauto Zwolle veilig in parkeergarage Emmawijk, (8011 CM Zwolle).

 

 • Winkelcentrum Het Eiland in de binnenstad van Zwolle biedt diverse winkels op het gebied van mode, muziek, sport en food, evenals gezellige koffietentjes. Hier is voor ieder wat wils. Boekenliefhebbers zullen vooral geïnteresseerd zijn, omdat de unieke Broerenkerk ook onderdak biedt aan de boekhandel Van der Velde Boeken.
 • Ben je op zoek naar unieke items, hebbedingetjes en eigenzinnige boetiekjes? Ga dan naar de Sassenstraat en Luttekestraat, waar je gegarandeerd iets zult vinden. Kijk ook eens rond in de straatjes en steegjes rondom de Oude Vismarkt, Nieuwe Markt en bij het Grote Kerkplein.
 • Winkelcentrum Zwolle-Zuid met uiteenlopende winkels van mode, lifestyle, food, schoonheidsverzorging en meer.

        Adres: Van der Capellenstraat 80, 8014 VZ Zwolle.

        Je wagen van autohuur Zwolle parkeer je gratis op het overdekte parkeerterrein van het winkelcentrum.

Voor de feestbeesten onder ons zijn de volgende locaties bij uitstek geschikt om helemaal los te gaan:

 • Hedon, het Zwolse poppodium biedt diverse evenementen, waaronder dancehall-events, live concerten, techno, drum & bass, en noem maar op. De nachtprogrammering is zeer gevarieerd. Voor actuele evenementen en festivals kun je terecht op hun website: https://www.hedon-zwolle.nl/

        Adres: Burgemeester Drijbersingel 7, 8021 DA Zwolle 

        Parkeertip van Autoverhuur Dollar in Zwolle: parkeer je huurauto Zwolle in de parkeergarage Diezerpoort, (8021 JA Zwolle).

       Inrijden op donderdag tot 21.00 uur en andere dagen tot 20.00 uur. Uitrijden kan 24/7.

       Loopafstand naar Hedon: 3 minuten

 • Geniet bij Jack’s Music Bar van een drankje, speel een potje darten of pool in de kelder, en dans tot in de late uurtjes op live muziek variërend van ska en blues tot rock en metal.

       Adres: Sassenstraat 29, 8011 PA Zwolle

 

Veelgestelde vragen

Hoe ga ik om met wegafsluitingen of omleidingen in Zwolle?

Bij wegafsluitingen of omleidingen in Zwolle volg je de aangegeven verkeersborden en aanwijzingen.

Wat is de gemiddelde rijsnelheid in Zwolle?

Over het algemeen ligt de gemiddelde rijsnelheid in de stad tussen 30 en 50 kilometer per uur.

Wat zijn de meest voorkomende uitdagingen voor EV-bestuurders in Zwolle?

Een veelvoorkomende uitdaging voor bestuurders van elektrische voertuigen in Zwolle is de beperkte beschikbaarheid van laadpunten.

Mag je in je auto slapen in Zwolle?

Het is in de meeste gemeentes in Nederland verboden om in je auto te slapen. Wel is het toegestaan om op parkeerplaatsen gelegen bij tankstations langs de snelweg te slapen

Mag ik de grens over naar andere landen?

Ja, vanuit Zwolle kun je de grens over naar andere landen, aangezien Nederland deel uitmaakt van de Europese Unie en het Schengengebied.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Dollar haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.