Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Maak kennis met onze verhuurvloot

Zeg hallo tegen de huurauto die u dichtbij en ver weg brengt!

hub

Mini

de categorie mini staat voor een kleine auto. Ideaal voor twee personen of om alleen er even op uit te trekken. Ook prima geschikt voor de zakelijke gebruiker om snel van de ene vergadering naar de andere belangrijke afspraak te rijden. Auto’s uit deze categorie zijn budgetvriendelijk, zuinig in brandstofgebruik en niet te vergeten makkelijk te parkeren. Kortom, de juiste keuze voor ritten in de stad of korte uitstapjes.

Aantal personen: 2

Bagage: 1 kleine koffer en/of 1 reistas

explore our Mini fleet
hub

Economie

de categorie economy is geschikt voor 4 personen bijv. een groep vrienden die een weekendje weg willen of een klein gezin met weinig bagage. Het huurtarief in deze categorie is voordelig en ook nog eens zuinig in verbruik. Bovendien zijn huurauto’s uit de economy klasse wendbaar en eenvoudig te parkeren.

Aantal personen: 4

Bagage: 1 grote koffer en 1 reistas

explore our Economie fleet
hub

Compact

auto’s uit de categorie compact bieden meer ruimte, comfort en hebben een hoger motorvermogen. Dit formaat auto is perfect voor langere ritten. Geschikt voor een gezin om een vakantiereis te maken of als zakelijke auto.

Aantal personen: 5

Bagage: 3 kleine tot middelgrote koffers of tassen

explore our Compact fleet
hub

Midsize

auto’s uit de categorie midsize zijn geschikt voor lange afstanden en bieden veel beenruimte en comfort. Wil je met het hele gezin comfortabel op pad dan zit je met de midsize categorie precies goed.

Aantal personen: 5

Bagage: 4 middelgrote koffers of tassen

Waarom kiezen voor Dollar Car Rental autoverhuur in Nederland?

 • Budgetvriendelijk

  huur een auto in elke categorie altijd tegen scherpe tarieven, volledig transparant, zonder verborgen kosten

 • Flexibiliteit & Gemak

  een auto huren zonder gedoe, snel en zorgeloos online huren voor één dag of langer, voor een citytrip, familiebezoek, bedrijfsuitje of verhuizen

 • Altijd een verhuurlocatie dicht in de buurt

  autoverhuurvestigingen door heel Europa, makkelijk bereikbare ophaal- en inleverlocaties bij luchthavens, treinstations, in de binnenstad en op bedrijventerreinen

 • Professionele medewerkers

  premium service bij het huren van een auto, klantgericht en eersteklas assistentie

Hoe kies je de juiste huurauto

Bij Dollar Car Rental staat de klant centraal. Auto huren is een kwestie van maatwerk, want iedere klant heeft specifieke wensen bij het huren van een auto. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste huurauto hebben we onderstaande punten bij elkaar gezet:

  • Budget- maak een begroting met daarin het aantal dagen en kilometers die je wilt rijden.
  • Wie rijdt er-alleen jij of heb je een medebestuurder.
  • Hoeveel inzittenden en bagage-alleen, met z’n tweetjes of meer passagiers, volwassenen en/of kinderen. Is er voldoende beenruimte? Hoeveel bagage neem je mee zoals een reistas of ook een koffer. Is de kofferbak groot genoeg?.
  • Reisroute– lange afstanden over snelwegen, korte ritten in de stad, rijd je door de bergen of dorpen met smalle wegen.
  • Lange ritten of korte ritten – voor roadtrips is het comfortabeler om extra beenruimte hebben. Comfort is dan belangrijk. Maak je veel stadsritten huur een auto die makkelijk te parkeren is.

Een uitgebreid wagenpark voor ieder wat wils!

Dollar Car Rental biedt je de keuze uit talloze merken, modellen, uitvoeringen, benzineauto’s, met airco, handgeschakeld, automaat, en meer. Wij hebben ze voor je klaarstaan. Bij Dollar Car Rental weten wij als geen ander dat iedere klant anders is met eigen wensen, daarom staat onze service gelijk aan maatwerk om te voldoen aan de mobiliteitsbehoeften van onze klanten.

Auto’s uit onze huurcategorieën zoals mini, compact, economy, midsize zijn uitgerust met de modernste veiligheidstechnologie met een veelzijdige motor die zorgt voor uitstekende prestaties. Heb je iets extra’s nodig zoals een kinderzitje, navigatiesysteem of een dakkoffer? Geen nood, geef het aan bij je reservering online of op de verhuurvestiging. Het wordt voor je geregeld én allemaal tegen budgetvriendelijke huurtarieven.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Dollar haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.