Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close
hub

Toyota Aygo

 • icon

  4

 • icon

  1 Small Suitcases

 • icon

  Manual

 • icon

  2-3

Vanaf 12.62 EUR per dag*

*Tarieven zijn inclusief btw en zijn gebaseerd op een 7-daagse huur van 01-07-2024 - 08-07-2024 op Rotterdam Airport RTM Reserveer nu

De Toyota Aygo Verhuur

De Toyota Aygo, een van de zuinigste stadsauto’s uit het mini-segment met een modern opvallend design. De Aygo heeft door zijn compactheid een kleine draaicirkel, is wendbaar en wurmt zich in de kleinste parkeerplaatsen.

Deze mini-auto uit de Toyota Aygo verhuur heeft een pittige 1.0 drie cilindermotor die zich nauwelijks laat horen en voor zuinige prestaties met een lage CO2-emissie zorgt.

Aygo een auto huren: handig voor stadsritten, korte afstanden en ook nog eens minder belastend voor het milieu en portemonnee.

Toyota Aygo Beschikbare locaties

Een van de populairste modellen voor autoverhuur bij Dollar Car Rental is de Toyota Aygo. Beschikbaar in Nederland op de volgende locaties:

De Toyota Aygo: Features

De Aygo van Toyota uit de autoverhuur categorie Mini heeft een ruim interieur geschikt voor vier inzittenden met handbagage. Deze kleine stadswagen is een uitstekende keuze om even op familiebezoek te gaan, de stad in te trekken en om zakelijke ritten te maken.

Aygo autoverhuur bij Dollar Car Rental biedt je comfort, flexibiliteit en veiligheid. De Aygo is uitgerust met het Safety Sense-systeem van Toyota, die de bestuurder waarschuwt bij gevaarlijke situaties. Deze praktische mini auto heeft een laag brandstofverbruik van gem. 3,8 liter/100 km en een lage CO2-uitstoot van 86 g/km.

Toyota Aygo verhuur voor goedkope en milieuvriendelijke kilometers.

Toyota Aygo*

Details:

 • Versnelling: handgeschakeld
 • Airconditioning
 • Aantal deuren: 2-3
 • Aantal inzittenden: 4
 • Aantal koffers en/of reistassen: 1 kleine koffer en/of reistas
 • Benzineverbruik: gemiddeld 3,8 liter/100 km
 • CO2-uitstoot: 86 g/km

*of vergelijkbaar

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Dollar haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.