Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Dollar Car Rental in Den Bosch

's-Hertogenbosch, ook bekend als Den Bosch, is tijdens carnaval synoniem aan de Sint-Janskathedraal, Jeroen Bosch, winkelen en heerlijk eten.

Ontdek de regio met auto huren Den Bosch en geniet van tochten naar kasteel Heeswijk in Heeswijk-Dinther, waar je de torens kunt beklimmen, of stap terug in de middeleeuwen en waan je tussen ridders in kasteel Ammersoyen in Ammerzoden, vlakbij Den Bosch. Als je op zoek bent naar een avontuurlijke ervaring, maak dan een uitstapje naar Safari Park Beekse Bergen voor een ontmoeting met leeuwen, olifanten en andere wilde dieren.

Bij Dollar Car Rental in Den Bosch, Nederland, streven we naar milieuvriendelijkheid en bieden we opties voor groen autorijden. Naast benzineauto's kun je bij ons ook kiezen voor elektrische auto's en hybride modellen.

Onze voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van veiligheid en communicatie en bieden alle nodige comfort voor jou en je medepassagiers.

Huur je auto bij Dollar en verken Den Bosch op je eigen tempo!

Den Bosch - Dollar Car Rental

iconAutoverhuur locaties in Den Bosch

1 autoverhuur locatie gevonden in Den Bosch

 • icon
 • icon
1 Autoverhuur bij DEN BOSCH EINS07 in Den Bosch - Dollar car rental

DEN BOSCH EINS07

 • map icon RIETVELDERWEG 32C DEN BOSCH
 • time icon Mo-Fr 0800-1700, Sa-Su Closed
 • call icon 073 6428131

Verken de oude binnenstad met een stadswandeling, geniet van een drankje op een terras, bewonder de prachtige Sint-Janskathedraal en parkeer je Den Bosch huurauto veilig in een van de nabijgelegen parkeergarages.

 • Parkeergarage Sint-Jan,  (5211 LZ)

         Betaald parkeren – 1040 plekken - elektrische oplaadpunten – centraal gelegen in het stadscentrum.

         Op loopafstand van de Parade (Sint-Janskathedraal), Noordbrabants Museum, cafés, winkelstraten en nog veel meer.

 • Parkeergarage Stationsplein (5211 BP)

         Betaald parkeren - 161 plekken - elektrische oplaadpunten.

         Op loopafstand van onder andere Bakkerij de Groot (befaamde Bossche Bol), het historisch centrum, Hinthamerstraat, De               Markt, Vughterstraat.

Wees voorzichtig met je huurauto Den Bosch en let op de snelheidsborden om een boete te voorkomen.

 • In zowel het stadscentrum als de omliggende gebieden, inclusief woonwijken, geldt een maximumsnelheid van 30 km/u.
 • Op de ringweg Den Bosch geldt een maximumsnelheid van 100 km/u, maar op bepaalde trajecten geldt een maximumsnelheid van 80 km/u en 50 km/u.
 • Randweg West: Den Bosch – Vught: Vughterweg naar de binnenstad.
 • Rosmalen - richting Stadionlaan - Graafseweg - Spinhuiswal – Centrum.
 • Empel: via de Rompertsebaan – Aartshertogenlaan – Citadellaan - Binnenstad.

Den Bosch behoort helaas niet tot de zeldzame plekken waar files zelden voorkomen:

 • Toevoerweg Vughterweg richting het centrum;
 • Rosmalen (Empelseweg)  via de Bruistensingel naar station ‘s-Hertogenbosch;
 • Randweg A59 en A2 rondom Den Bosch, vooral bij afritten naar de bedrijventerreinen.
 • Tip: vermijd de spitsuren van 07:00 – 09:00 uur en 16:00 – 18:00 uur.

Trek eropuit met Dollar Car rental en bezoek de historische gebouwen, prachtige singels, groene parken, levendige terrassen en verrassende creatieve hotspots van Breda.

 • Afstand Den Bosch – Breda: 51 km. Reistijd: ongeveer 40 minuten.
 • Rij naar de randweg via de Orthenseweg en voeg in op de A59 Waalwijk, neem de A27 naar Oosterhout/Breda.
 • Neem afslag 15 en volg de borden naar het centrum van Breda.
 • Een bezoek aan Den Bosch is niet compleet zonder een bezoek aan de Sint-Janskathedraal. Deze gotische kathedraal is niet alleen indrukwekkend van buiten, maar ook van binnen. Loop de grote deuren binnen en val van de ene verbazing in de andere. Beklim de Sint-Janstoren en geniet van het adembenemende uitzicht.

        - Adres: Torenstraat 16, 5211 KK Den Bosch

        - Parkeer je Den Bosch huurauto veilig in parkeergarage Wolvenhoek, (5211 HH Den Bosch). Op ongeveer 10 minuten loopafstand van de Sint-Jan.

 • Combineer twee interessante bezienswaardigheden door een bezoek te brengen aan het Museumkwartier, waar zowel het Noordbrabants Museum als het Design Museum te vinden zijn. Het Museumkwartier bevindt zich in het hart van de historische binnenstad, op slechts vijf minuten lopen van de Sint-Janskathedraal. De gebouwen zijn gelegen rondom een prachtige binnentuin en bieden een schat aan culturele, historische, kunstzinnige en designervaringen.

         - Adres: Verwerstraat 41, 5211 HT Den Bosch.

         - Je wagen van Autoverhuur Den Bosch parkeer je in bovenstaande parkeergarage.

 • Bezoek met je Dollar huurauto in Den Bosch het Nationaal Monument Kamp Vught. Kamp Vught was tijdens WO II het enige SS-concentratiekamp buiten nazi-Duitsland. Op het museumterrein staat nog het crematorium, een nagebouwde barak en het monument.

        -Adres: Lunettenlaan 600, 5263 NT Vught

        -Je huurauto Den Bosch parkeren kan gratis voor het hoofdgebouw (P3) of op de begane grond van de parkeergarage (P4).

 • Autohuur Den Bosch brengt je in een kwartiertje naar de oertijd in het Oertijdmuseum in Boxtel, het grootste geologisch museum van Nederland.

Kom in oog te staan met de reusachtige T-Rex, wandel door de prehistorische tuin, zie levensgrote dinosaurussen en hoor ze brullen, of kijk live mee als onze onderzoekers in de laboratoria geologisch onderzoek verrichten.

- Adres: Bosscheweg 80, 5283 WB Boxtel.

-Je huurauto parkeer je gratis op het parkeerterrein bij het museum.

 • Huur een auto in Den Bosch en begeef je naar de Tramkade, de culturele highlight van Den Bosch waar design, kunst, street art, muziek en dans bij elkaar komen in de voormalige mengvoederfabriek de Heus.

Bewonder de torenhoge schilderingen op de silo’s, brouw je eigen speciaal bier bij de Brouwers aan de Vaart, bezoek evenementen, ontdek de design shop van Social Label en nog veel meer.

-    Adres: Tramkade 20-28, 5211 VB Den Bosch.

-    De Tramkade heeft een eigen parkeerterrein waar je tegen betaling je huurauto kunt parkeren.

 • Een aanrader van Dollar Car Rental in Den Bosch: de Jeroen Bosch vaarroute op de Binnendieze.

De vaartocht voert je langs duivels en demonen uit de schilderijen van Jeroen Bosch. Na afloop bezoek je het Jheronimus Bosch Art Center waar je alles komt te weten over het leven van de schilder.

 

Tip van Dollar Car Rental in Den Bosch: Den Bosch heeft een knus centrum waar je alles  op loopafstand kunt doen.

-    Parkeer je huurauto veilig in de parkeergarage Q-Park Tolbrug (5211 RX Den Bosch).

 • Het Bossche Kwartier achter het stadhuis van Den Bosch waar je boetieks en andere speciale winkels kunt vinden zoals Tum Tum voor zoetekauwen en het Honingshuis voor honingliefhebbers.
 • Het historische Uilenburg waar het beeld van Zoete Lieve Gerritje staat, is een van de oudste wijken in de historische binnenstad van Den Bosch.

-    Zoek je antiek, sieraden, design, vintage, eettentjes en kroegjes dan is dit echt wat voor jou.

 • Loop je graag over de markt? Op woensdag, vrijdag en zaterdag wordt de markt midden in de historische binnenstad gehouden.

De vrijdagmarkt is speciaal voor streekgebonden producten.

Den Bosch staat bekend als een echte bourgondische stad waar de Brabantse gezelligheid zegeviert. De levendige uitgaansgebieden zijn onder andere de Uilenburg, de Parade en de Korte Putstraat.

Dollar Car Rental in Den Bosch selecteerde twee locaties waar je helemaal los kunt gaan:

 • Ga voor een live concert of clubbing naar P79 in een van de oudste 14e-eeuwse kelders in Nederland. ‘Dance your heart out’ op House, Urban en muziek uit de jaren 90. Check https://www.p79.nl/ voor live concerts en dj’s.

-    Adres: Markt 79, 5211 JX Den Bosch.

 • Huur een auto in Den Bosch en ga in alle vrijheid dansen, lekker eten, chillen in de Tramkade waar allerlei evenementen plaatsvinden. Check https://werkwarenhuis.nl/agenda/ voor het actuele programma.

-    Adres: Tramkade 20-28, 5211 VB Den Bosch

Veelgestelde vragen

Aan welke kant van de weg moet ik rijden in Den Bosch?

In Nederland rijden we overal aan de rechterkant van de weg.

Zijn er verkeersborden die uniek zijn voor Den Bosch?

Er zijn geen verkeersborden die uniek zijn voor Den Bosch. In Nederland zijn de verkeersborden in principe uniform in het hele land.

Hoe laat gaan benzinestations in Den Bosch meestal open?

Typisch kun je verwachten dat de meeste benzinestations in Den Bosch rond 6:00 uur ‘s ochtends opengaan en tussen 20:00 uur en middernacht sluiten, maar sommige stations kunnen ook 24 uur per dag geopend zijn.

Is roken in auto’s toegestaan in Den Bosch?

Als je de eigenaar van het voertuig bent en niemand anders gebruikt het, bepaal je zelf of er gerookt wordt. In huurauto’s mag niet gerookt worden, ook niet met het raam open.

Hoe ga ik om met wegafsluitingen of omleidingen in Den Bosch?

Bij wegafsluitingen of omleidingen in Den Bosch volg je de aangegeven verkeersborden en aanwijzingen.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Dollar haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.