Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Dollar Car Rental in Heerhugowaard

Heerhugowaard ligt midden in de polder waar van alles te doen is: Middenwaard, het grootste overdekte winkelcentrum in Noord-Holland, het poldermuseum Het Oude Gemaal, het schilderachtige Park van Luna en vele andere verborgen pareltjes wachten om ontdekt te worden.

Met auto huren Heerhugowaard kun je nog meer avonturen beleven, zoals een bezoek aan de historische Twuyvermolen in Sint Pancras, of maak een korte rit van ongeveer drie kwartier naar Enkhuizen om het Zuiderzeemuseum te verkennen.

Bij Dollar car Rental in Heerhugowaard, Nederland, hechten we veel waarde aan milieubewust rijden. Daarom bieden we niet alleen benzineauto’s, maar ook elektrische voertuigen en hybride modellen aan.

Al onze voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van veiligheid en communicatie, en zijn ontworpen met het oog op het comfort van zowel jou als je medepassagiers.

Kies voor Dollar en ontdek alle ins en outs van Heerhugowaard.

iconAutoverhuur locaties in Heerhugowaard

1 autoverhuur locatie gevonden in Heerhugowaard

 • icon
 • icon
1 map marker

HEERHUGOWAARD AMSS01

 • map icon W. M. DUDOKWEG 27B HEERHUGOWAARD
 • time icon Mo-Fr 0830-1700, Sa-Su Closed
 • call icon 072 7501804

Als je gaat winkelen in Middenwaard of het hart van de stad verkent, rijst de vraag: waar kun je je Heerhugowaard huurauto parkeren? Je kunt op bepaalde plaatsen gratis in het centrum parkeren, of je kunt ook kiezen voor betaald parkeren in een van de volgende parkeergarages.

 •   Parkeergarage Interparking P2 Middenweg – Heerhugowaard Centrum – (1703 SC)

           Betaald parkeren - 551 - elektrische oplaadpunten – 24 uur geopend

           Op loopafstand van winkelcentrum Middenwaard.

 

 •   Parkeergarage Interparking P4 Stadsplein – Heerhugowaard Centrum - (2011 DV)

           Betaald parkeren - 200 plekken - elektrische oplaadpunten – inrijden tot 21.30 uur, uitrijden 24 uur

           Op loopafstand van winkelcentrum Middenwaard, gemeentehuis en horecagelegenheden.

Heerhugowaard, net als vele andere locaties in Nederland, heeft de 30 km/uur-regel in het stadscentrum en woonwijken ingevoerd. Daarom is het van groot belang om goed op je snelheid te letten wanneer je op verkenning gaat met je Heerhugowaard huurauto.

 •   In het centrum en woonwijken geldt een maximumsnelheid van 30 km/uur. 
 •   Buiten de bebouwde kom, op de randwegen geld een maximale snelheid van 100 kilometer per uur.
 •  De provinciale weg N194 begint bij Avenhorn en leidt naar het Zandhorst-bedrijventerrein, waarmee het aansluit op de N242, die naar Alkmaar leidt 
 •  De N508 is een belangrijke verbindingsweg die in Alkmaar begint en in Heerhugowaard eindigt. 
 •  De provinciale weg N242 loopt ook vanaf Alkmaar naar Heerhugowaard en leidt naar Den Helder/Hoorn.

Heerhugowaard beschikt over een overwegend rustig wegennet en is daardoor vrijwel vrij van files. In de spitsuren 's ochtends en 's avonds kan het verkeer rondom het bedrijventerrein wat vertraging oplopen. Maar over het algemeen hoef je je geen zorgen te maken over files.

Rij met je huurauto van Dollar naar Den Haag om de politieke hoofdstad van Nederland te bezoeken.

 •   Afstand van Heerhugowaard tot Den Haag is 91 km en de reistijd bedraagt ongeveer 1 uur (zonder file).
 •   Rij naar de Westerweg N242 en rij vervolgens de A9 op, bij knooppunt volg je de A5 richting Den Haag.
 •   Bij knooppunt de Hoek volg de borden A4/E19 Den Haag, volg vervolgens de borden richting Den Haag Centrum.

 •  Dollar Car Rental in Heerhugowaard nodigt je uit om het Poldermuseum Het Oude Gemaal te verkennen, waar je ontdekt hoe het water uit de polder wordt gemalen,   meer  te weten komt over de strijd tegen het water en hoe dit werd aangepakt. De sprekende kunstwerken in het museum brengen de geschiedenis van Heerhugowaard   op boeiende wijze tot leven.
 • Adres: Poldermuseum, Huygendijk 17, 1703 RG Heerhugowaard
 • Het Poldermuseum is met je huurauto Heerhugowaard makkelijk vanuit het centrum te bereiken.
 • Volg de Oosttangent tot aan de Huygendijk 17, het ligt vlak aan de N508. Parkeren is gratis bij het museum.
 • Stap in je Heerhugowaard huurauto en ontdek de Twuyvermolen ook wel Molen A genoemd aan de Oosterdijk 1 in Sint Pancras. Deze molen werd in 1663 gebouwd en  was een van de 11 molens die de Geestmerambacht droogmaalden. Een bezoek aan de molen is meer dan de moeite waard.
 • Vanuit Heerhugowaard: rij naar de Zuidtangent -> richting Broek op Langedijk en volg de borden naar Sint Pancras.
 • Een derde aanbevolen bestemming is het Museum Broekerveiling in Broek op Langedijk, waar je een kijkje kunt nemen in 's werelds oudste doorvaarveiling. Vaar mee met de veilingboot en ervaar de groenteveiling onder leiding van veilingmeesters, compleet met alle bijbehorende details.
 • Vanuit Heerhugowaard: rij naar de Zuidtangent richting Broek op Langedijk -> volg de borden naar het museum.
 • Parkeer je huurauto van Dollar Car Rental gratis op het parkeerterrein van het Winkelcentrum Broekerveiling, Broekerplein 10, 1721 CX Broek op Langedijk. Het museum ligt op slechts 2 minuten loopafstand van de parkeerplaats.

Met Dollar Car Rental in Heerhugowaard kun je de stad op je eigen tempo verkennen!

 •  Heb je ooit discgolf gespeeld? Probeer je disc (frisbee) dan maar eens met één worp in de basket (hole) te krijgen. In Heerhugowaard kun je kunsten vertonen op de discgolfbaan met 18 holes in het Park van Luna.
 • Adres: Oosttangent 4, 1705 PA Heerhugowaard
 • De discgolfbaan ligt bij het Park van Luna aan de rand van Heerhugowaard.
 • Zin om te steppen, skaten of skeeleren? Dit is allemaal mogelijk in het Recreatiegebied Geestmerambacht aan de Nauertogt 15, 1831GD Koedijk. Misschien wil je liever suppen of duiken om te zoeken naar de caravan in het water van De Zomerdel. De keuze is aan jou!
 • Heb je een eigen supboard of duikuitrusting dan is het helemaal handig dat je voor autohuur Heerhugowaard hebt gekozen, want nu kun je je eigen uitrusting heel makkelijk in de huurauto Heerhugowaard stoppen en op pad gaan.
 • Neem de picknickmand mee in je huurauto voor een dagje aan het strand, wandelen, ontspannen, kabelskiën en andere buitenactiviteiten in het Park van Luna, een     uitgestrekt recreatiegebied met stranden en eilandjes in Heerhugowaard.

 

     In het hart van Heerhugowaard vind je het Middenwaard-winkelcentrum, het grootste overdekte winkelgebied van Noord-Holland. Met meer dan 150 winkels biedt Middenwaard een ruime keuze. Als je even wilt ontspannen tussen het winkelen door en iets wilt eten, kun je terecht bij verschillende cafés en eetgelegenheden. Het winkelcentrum heeft ook een bowlingcentrum, bioscoop en een theater.

 

 • Op zoek naar inspiratie voor je woning, kamer of kantoor? Bezoek de Woonboulevard Heerhugowaard. Hier vind je alles op het gebied van wonen.
 • De woonboulevard is eenvoudig bereikbaar met een Heerhugowaard huurauto, aangezien het zich aan de rand van de stad bevindt, naast de Westerweg (N242). En zodra  je iets hebt gevonden dat je bevalt, kun je het eenvoudig vervoeren met Dollar Car Rental in Heerhugowaard.

 

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe ga ik om met wegafsluitingen of omleidingen in Heerhugowaard?

Bij wegafsluitingen of omleidingen in Heerhugowaard volg je de aangegeven verkeersborden en aanwijzingen.

Hoe moet ik rijden in de slecht verlichte gebieden van Heerhugowaard?

Rij langzamer, gebruik dimlichten en wees extra alert in slecht verlichte gebieden van Heerhugowaard.

Wat zijn de meest voorkomende uitdagingen voor EV-bestuurders in Heerhugowaard?

Een veelvoorkomende uitdaging voor bestuurders van elektrische voertuigen in Heerhugowaard is de beperkte beschikbaarheid van laadpunten.

Wat is de gemiddelde rijsnelheid in Heerhugowaard?

Over het algemeen ligt de gemiddelde rijsnelheid in het centrum tussen 30 en 50 kilometer per uur.

Mag ik de grens over naar andere landen?

Ja, vanuit Heerhugowaard kun je de grens over naar andere landen, omdat Nederland deel uitmaakt van de Europese Unie en het Schengengebied.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Dollar haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.