Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Dollar Car Rental in Vlaardingen

Vlaardingen, de haringstad, een onbekende parel met een visserijverleden in Zuid-Holland. Bezoek Museum Vlaardingen, de gotische Oude Kerk, volg de Vlaardingse kunstroute, kortom, een stad volop in beweging.

Huur een auto in Vlaardingen en rij via de A20 naar het dicht bij gelegen Rotterdam, de stad aan de Maas die verder geen introductie nodig heeft. Liever een middagje strand? Neem dezelfde A20, maar dan naar Hoek van Holland en adem na een rit van een half uurtje de zeelucht in.

Dollar Car Rental in Vlaardingen heeft groener, schoner en slimmer rijden hoog in het vaandel staan. Ons wagenpark biedt dan ook een groot scala aan EV’s, hybride modellen en zuinige brandstofauto’s van diverse merken.

De huurauto’s beschikken over de modernste veiligheidstechnologie met alle comfort van dien.

Dollar Car Rental in Vlaardingen voor een budgetvriendelijke en comfortabele rijbeleving!

Vlaardingen - Dollar Car Rental

iconAutoverhuur locaties in Vlaardingen

1 autoverhuur locatie gevonden in Vlaardingen

 • icon
 • icon
1 map marker

HERTZ VLAARDINGEN RTMN02

 • map icon BEETHOVENSING 124 3133 EA VLAARDINGEN
 • time icon Mo-Th 0900-1700, Fr 0900-1730, Sa-Su Closed
 • call icon 010 4358565

De auto uit en de stad in, winkelen in de Waalstraat of een hapje doen in een van de straatjes bij de Grote Kerk. Parkeer eenvoudigweg je huurauto op de volgende centraal gelegen parkings:

 • APCOA Parking Stadhuis (3131 MH)

Betaald parkeren –  148 plaatsen - elektrische oplaadpunten

Op loopafstand van het oude stadsdeel Vlaardingen

 • APCOA Parking Liesveld (3131 VV)

Betaald parkeren –  398 plaatsen - elektrische oplaadpunten

Midden in het stadshart van Vlaardingen   

30 km/u is nu de norm in Vlaardingen. Daarom is in bepaalde stadsdelen de snelheid van 50 km/u verlaagd.

 • Binnen de bebouwde kom: standaard geldt een maximumsnelheid van 50 km/u. Behalve in 30 kilometerzones waar de maximumsnelheid 30 km/u is.
 • Buiten de bebouwde kom op de A20 en Ring A4: maximumsnelheid 100 km/u, tenzij anders aangegeven
 • De A20 loopt vanaf knooppunt Westerlee via Vlaardingen en Rotterdam naar Gouda.
 • De A4 loopt vanaf Amsterdam via Den Haag en Vlaardingen-Oost naar de Belgische grens.
 • Afrit 8 Vlaardingen-West: Marathonweg kuising Westlandseweg loopt rondom de binnenstad, gaat over in de Vulcaanweg – Deltaweg en Van Beethovensingel die parallel aan de Marathonweg loopt.

 

Vlaardingen ligt aan de snelwegen A20 en A4. Deze staan bekend als uitermate drukke verkeerswegen met veel fileverkeer in de Regio Rijnmond.

 • De aansluiting van de A20 op de A4 bij het knooppunt Kethelplein.
 • De Marathonweg in Vlaardingen bij de op- en afrit Vlaardingen-West.
 • Toevoerwegen naar Vlaardingen-Centrum.
 • Tip: volg de verkeersinformatie en gebruik een navigatie-app voor alternatieve routes.

Ontdek met autoverhuur in Vlaardingen, het gezellige Bergen op Zoom. Beklim de Peperbus, dwaal door het rioolstelsel, bezoek het Markiezenhof en blaas even uit op een van de terrasjes  van de talloze cafés op het centrale plein.

 • Afstand Vlaardingen – Bergen op Zoom: 79 km. Reistijd: 55 min.
 • Rij naar de Schiedamsedijk -> voeg in op de A4 -> volge de borden A15 en voeg in op de A15.
 • Neem afslag naar de A16 Breda -> bij knooppunt Klaverpolder volg borden A59/Bergen op Zoom -> volg de A58 -> neem afslag 27-Bergen op Zoom-Noord -> Bergen op Zoom.

Vlaardingen heeft niet voor niet de bijnaam Haringstad. De verwijzing naar het visserijverleden vind je ook terug in het straatbeeld zoals het Haringbeeld van ruim vier meter aan de Westhavenkade. Dollar Car Rental in Vlaardingen verzamelde de onderstaande bezienswaardigheden die in en de omgeving van de Haringstad te zien zijn.

 • Museum Vlaardingen, voormalig Visserijmuseum

Ontdek hier alles over het visserijverleden en de geschiedenis van de stad Vlaardingen, luister naar verhalen, bekijk foto’s en bekijk de bodemvondsten. Laat je verrassen door de beeldende kunst van Vlaardingse kunstenaars. In het museum zijn ook wisselende tentoonstellingen van hedendaagse kunstenaars te zien.

Speel de escape game De Bende Zwartpoort en ga terug in de geschiedenis. Ga op zoektocht in Vlaardingen en speur de uit het museum gestolen waardevolle kattenbeker op.

Tip van Autoverhuur in Vlaardingen tegenover het museum ligt de Zeillogger VL.92 Balder afgemeerd, vergeet niet om hier even aan boord te gaan.

Adres: Westhavenkade 54, 3131 AG Vlaardingen.

Parkeren: P+R Vlaardingen Centrum.

Huur een auto in Vlaardingen, maak een uitstap naar:

 • FutureLand op de Maasvlakte 2. Beleef en zie de nieuwste ontwikkelingen van de grootste Europese haven met slimme terminals, grote zeeschepen en meer.

         Adres: Europaweg 902, 3199 LC Maasvlakte Rotterdam – Havennummer 8360

         Je huurauto Vlaardingen parkeer je gratis op het parkeerterrein.

Plan met je zuinige benzineauto ook een ritje naar het naastgelegen Schiedam voor een bezoek aan de grootste molens en de oude binnenstad met het Jenevermuseum.

 • De Kameel
 • De Nieuwe Palmboom
 • De Noord
 • De Vrijheid
 • De Drie Koornbloemen
 • De Nolet met distilleerderij

Je hoeft je echt niet te vervelen in de haringstad. Dollar Car Rental in Vlaardingen heeft hier drie buitenactiviteiten voor jou bij elkaar gezet:

 • Wandel door de oude binnenstad en kom te weten waarom de kattenbeker zo’n belangrijke rol speelt, ontdek de Vlaardingse ijzerkoekjes, bekijk de muurschildering in de Bleekstraat van een vissersvrouw in klederdracht en meer.
 • Frisse zeelucht op de Noorderpier in de ‘Hoek’

Pak je huurauto van Dollar Car Rental in Vlaardingen en sta binnen 30 minuten in Hoek van Holland.

 • Loop vanaf de zeeboulevard naar de Noorderpier en spot de kleine en grote schepen.
 • Ga de duinen in, neem de route Verdedigingspark en kom langs oude kanonnen, bunkers en een torpedoloods, Fort 1881 en musea.
 • Pauzeer even bij het PLSTK café in de oude zeetoren in het duingebied Van Dixhoorndriehoek.
 • Ga het water op

Verken het poldergebied Midden-Delfland en het natuurreservaat de Vlietlanden met een elektrische sloep. Vaar langs de oer-Hollandse dorpjes, leg aan bij een van de horecagelegenheden voor koffie met appeltaart en neem als het weer toelaat een verfrissende duik in het water.

De Vlietlanden is een perfecte plek om vogels te spotten zoals blauwe reigerpaartjes, de bruine kiekendief en kuifeend.

Vlaardingen met historische panden heeft alles in huis voor een plezierig dagje shoppen. Dollar Car Rental in Vlaardingen maakte een lijstje van winkelstraten gelegen in het kleine centrum.

 • 'Onder de toren' zijn de straatjes bij de Grote Kerk (de Toren) bestaande uit de Markt, Waalstraat, Fransenstraat en Kuiperstraat. Diverse mix van grote en kleine speciaalzaken, cadeauwinkels, modeboetieks en meer.
 • De Hoogstraat, het oudste winkelstraatje in deze Haringstad met ateliers, koffie- en eettentjes en winkeltjes in gerestaureerde panden.
 • Winkelcentrum Liesveld midden in het centrum voor urenlang shopplezier op 12.000 vierkante meter. Winkelen in weer en wind. Grote en kleine winkels voor dagelijkse boodschappen en dat unieke hebbedingetje.
 • Snuffel je graag tussen spulletjes? De Snuffelmarkt op het Veerplein is dan precies de locatie voor jou!. Elke eerste en derde zondag van de maand wordt deze markt gehouden en heeft zowel tweedehands als nieuwe spulletjes.
 • Parkeren: parkeergarage Liesveld, 3131 VV Vlaardingen.

Veelgestelde vragen

Zijn er veel elektrische laadpunten in Vlaardingen en kan ik de elektrische huurauto zonder laadpas opladen?

Vlaardingen telt momenteel 685 oplaadpunten, de locaties van de laadpalen vind je eenvoudigweg via oplaadpalen.nl. Het opladen van een EV zonder laadpas is niet overal mogelijk. Bij sommige laadpalen heb je de optie om met je bankpas, creditcard of e-wallet te betalen

Hoe is de voorrang geregeld in een 30 kilomterzone in Vlaardingen?

In een 30 km/u zone heeft rechts voorrang. Er zijn in principe geen voorrangskruispunten of -wegen. Hou rekening dat als je het 30 kilometergebied verlaat, je aan alle verkeer voorrang verleent.

Aan welke autosnelwegen ligt Vlaardingen?

Aan de A20 met de afslagen 8-Vlaardingen-West en 9-Vlaardingen. En aan de A4 met de afslag 16-Vlaardingen Oost.

Is het mogelijk om de huurauto van Dollar Car Rental in Vlaardingen buiten kantoortijden in te leveren?

Dit is alleen mogelijk, als je met de medewerker op de verhuurvestiging bent overeengekomen dat je de huurauto buiten de openingstijden inlevert. Bedenk wel, dat je voor schade aan de huurauto aansprakelijk blijft, totdat de vestiging opengaat en een van de medewerkers de auto als ingeleverd heeft geboekt.

Hoe reageer ik op agressief gedrag in het verkeer in Vlaardingen?

Probeer je hoofd koel te houden en blijf rustig. Misschien heeft de bestuurder niet eens in de gaten dat bijvoorbeeld hij of zij je de pas heeft afgesneden en geen richting heeft aangegeven.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Dollar haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.