Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close
hub

Nissan Qashqai

 • icon

  5

 • icon

  1 Large, 1 Small Suitcases

 • icon

  Manual

 • icon

  4-5

Nissan Qashqai Verhuur

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en veelzijdige huurauto voor je ritten door Nederland, dan is Nissan Qashqai verhuur een uitstekende keuze. Met zijn moderne uitstraling, geavanceerde technische features en betaalbare prijs zal deze auto zeker in de smaak vallen bij de budgetbewuste reiziger.

Nissan Qashqai: Highlights

Met zijn zuinige brandstofverbruik en lage CO2-uitstoot is Nissan Qashqai autoverhuur niet alleen vriendelijk voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Huur nu de Nissan Qashqai bij Dollar Car Rental en geniet van een comfortabele en betaalbare reiservaring.

Nissan Qashqai autoverhuur is perfect geschikt voor kleine groepen, koppels of kleine gezinnen die op zoek zijn naar comfort en betaalbaarheid tijdens hun reis. Deze auto behoort tot de categorie Mid-size en biedt plaats aan maximaal 5 passagiers.

 • Kenmerken: 4-5 deuren, airconditioning, handgeschakeld
 • Zitplaatsen: 5 passagiers
 • Kofferbakruimte: 1 grote koffer, 1 kleine koffer
 • Benzineverbruik: Ongeveer 6,2 liter per 100 km
 • CO2-uitstoot: 145 g/km

Een Nissan Qashqai huren bij Dollar Car Rental is een fluitje van een cent. Neem vandaag nog contact met ons op en ga direct de weg op met een Nissan Qashqai huurauto!

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Dollar haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.