Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Dollar Autoverhuur bij DEVENTER FA BULTMAN AMSE02 in Deventer

Er is niets fijner dan het verkennen van Deventer in alle comfort, in je eigen tempo en ritme. Kies voor Dollar Autoverhuur in Deventer voor snelle stadsritten en ontspannen ritten over snelwegen. Omdat ons autoverhuurkantoor DEVENTER FA BULTMAN makkelijk te bereiken is, verloopt het ophalen, wegbrengen en inleveren van je huurauto soepel en eenvoudig. Op onze vestiging DEVENTER FA BULTMAN kun je kiezen uit een ruim aanbod aan auto's - automatische en handgeschakelde modellen; mini-, compacte en middenklassers, en zelfs milieuvriendelijke elektrische auto;s en wagens op fossiele brandstof. Bovendien zijn onze autoverhuurprijzen onweerstaanbaar laag, zodat al jouw ritten in Deventer ruim binnen je budget vallen! Regel vandaag nog een huurauto bij Dollar Autoverhuur op de vestiging DEVENTER FA BULTMAN

Autoverhuur bij DEVENTER FA BULTMAN AMSE02 in Deventer - Dollar car rental

Pickup Location

Get Direction
marker icon

DEVENTER FA BULTMAN AMSE02, HANZEWEG 52 7418AT DEVENTER

time icon

Mo-Fr 0800-1700, Sa 0800-1000, Su Closed

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Dollar haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.