Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Dollar Autoverhuur bij TILBURG FLEX CARRENT EINN02 in Tilburg

Er is niets fijner dan het verkennen van Tilburg in alle comfort, in je eigen tempo en ritme. Kies voor Dollar Autoverhuur in Tilburg voor snelle stadsritten en ontspannen ritten over snelwegen. Omdat ons autoverhuurkantoor TILBURG FLEX CARRENT makkelijk te bereiken is, verloopt het ophalen, wegbrengen en inleveren van je huurauto soepel en eenvoudig. Op onze vestiging TILBURG FLEX CARRENT kun je kiezen uit een ruim aanbod aan auto's - automatische en handgeschakelde modellen; mini-, compacte en middenklassers, en zelfs milieuvriendelijke elektrische auto;s en wagens op fossiele brandstof. Bovendien zijn onze autoverhuurprijzen onweerstaanbaar laag, zodat al jouw ritten in Tilburg ruim binnen je budget vallen! Regel vandaag nog een huurauto bij Dollar Autoverhuur op de vestiging TILBURG FLEX CARRENT

Autoverhuur bij TILBURG FLEX CARRENT EINN02 in Tilburg - Dollar car rental

Pickup Location

Get Direction
marker icon

TILBURG FLEX CARRENT EINN02, RINGBAAN NOORD 183 TILBURG

time icon

Mo-Fr 0800-1700, Sa 0800-1000, Su Closed

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Dollar haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.