Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Dollar Autoverhuur bij ROERMOND DT MSTN05 in Roermond

Er is niets fijner dan het verkennen van Roermond in alle comfort, in je eigen tempo en ritme. Kies voor Dollar Autoverhuur in Roermond voor snelle stadsritten en ontspannen ritten over snelwegen. Omdat ons autoverhuurkantoor ROERMOND DT makkelijk te bereiken is, verloopt het ophalen, wegbrengen en inleveren van je huurauto soepel en eenvoudig. Op onze vestiging ROERMOND DT kun je kiezen uit een ruim aanbod aan auto's - automatische en handgeschakelde modellen; mini-, compacte en middenklassers, en zelfs milieuvriendelijke elektrische auto;s en wagens op fossiele brandstof. Bovendien zijn onze autoverhuurprijzen onweerstaanbaar laag, zodat al jouw ritten in Roermond ruim binnen je budget vallen! Regel vandaag nog een huurauto bij Dollar Autoverhuur op de vestiging ROERMOND DT

Autoverhuur bij ROERMOND DT MSTN05 in Roermond - Dollar car rental

Pickup Location

Get Direction
marker icon

ROERMOND DT MSTN05, SCHOUWBERG 30 ROERMOND

time icon

Mo-Fr 0900-1700, Sa 0900-1300, Su Closed

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Dollar haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.