Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Dollar Autoverhuur bij ZOETERMEER DOWNTOWN RTMS01 in Zoetermeer

Er is niets fijner dan het verkennen van Zoetermeer in alle comfort, in je eigen tempo en ritme. Kies voor Dollar Autoverhuur in Zoetermeer voor snelle stadsritten en ontspannen ritten over snelwegen. Omdat ons autoverhuurkantoor ZOETERMEER DOWNTOWN makkelijk te bereiken is, verloopt het ophalen, wegbrengen en inleveren van je huurauto soepel en eenvoudig. Op onze vestiging ZOETERMEER DOWNTOWN kun je kiezen uit een ruim aanbod aan auto's - automatische en handgeschakelde modellen; mini-, compacte en middenklassers, en zelfs milieuvriendelijke elektrische auto;s en wagens op fossiele brandstof. Bovendien zijn onze autoverhuurprijzen onweerstaanbaar laag, zodat al jouw ritten in Zoetermeer ruim binnen je budget vallen! Regel vandaag nog een huurauto bij Dollar Autoverhuur op de vestiging ZOETERMEER DOWNTOWN

Autoverhuur bij ZOETERMEER DOWNTOWN RTMS01 in Zoetermeer - dollar car rental

Pickup Location

Get Direction
marker icon

ZOETERMEER DOWNTOWN RTMS01, FOKKERSTRAAT 1 2722 NH ZOETERMEER

time icon

Mo 0900-1630, Tu-Th 0830-1630, Fr 0830-1600, Sa 0830-0930, Su Closed

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Dollar haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.